Június 30-án lesz Kalmár Árpád búcsúztatója

Tanítványai, barátai és családtagjai búcsúztató megemlékezést tartanak a hetekben elhunyt Kalmár Árpád tiszteletére 2024. június 30-án, vasárnap, 12 és 15 óra között az UTE Szilágyi úti Sport központjának Röplabda csarnokában (1046 Budapest, Szilágyi u. 30.).

A búcsúztatóra a szervezők minden kedves barátot, karatékat, ismerőst várnak szeretettel, aki tisztelettel szeretne megemlékezni és búcsút venni Kalmár Árpádtól.

Emlékeztetnek rá, hogy Kalmár Árpádnak számtalan terve és elkezdett projektje volt, amit a család és a barátok szeretnének tovább vinni. Ápolni hagyatékát és befejezni munkásságának néhány elemét. Ezért aki szeretne hozzájárulni Árpi Shihan küldetésének beteljesítéséhez, az az általa létrehozott Harcművészet, sport az egészséges életmódért Alapítvány számlaszámán teheti ezt meg: K&H Bank 10400566-50527050-71671006.

A temetés a család és a közvetlen barátok jelenlétében, más időpontban lesz zártkörűen megtartva. Ezért a szervezők azt kérik, hogy a búcsúztatón megjelentek virágot ne hozzanak, inkább a virágokra szánt összeggel támogassák az alapítvány munkáját.

Aki személyesen nem tud részt venni az eseményen, az videó üzenet küldésével róhatja le tiszteletét, amelyet a búcsúztatón levetítenek majd. A rövid videókat, régi közös képeket 2024. június 29-ig kérik elküldeni az alábbi címre: alexlevele@yahoo.com.

A Magyar Karate Szakszövetség alelnöke május 30-án, 57 éves korában hunyt el. A Shihan karatés rangot viselő, köztiszteletnek örvendő mester évtizedekig tagja volt az MKSZ vezetőségének. Kalmár Árpád dolgozott az MKSZ általános alelnökeként és főtitkáraként is, az utóbbi időben pedig a média és marketing területért felelős alelnök volt.